Hotelul Marabou este situat chiar pe plaja cu nisip Pefkohori din Halkidiki şi are un restaurant. Camerele oferă acces gratuit la internet WiFi şi au balcon privat cu vedere la Golful Kassandra.

Toate unităţile de cazare sunt decorate în culori deschise şi au mobilier din lemn de culoare închisă sau paturi din fier. Camerele Hotelului Marabou includ aer condiţionat, TV cu ecran plat şi frigider. Toate unităţile de cazare au baie privată cu duş.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun à la carte pregătit zilnic cu ingrediente proaspete. Restaurantul hotelului are vedere la Golful Kassandra şi serveşte o varietate de mâncăruri gourmet la cină. Snack-barul hotelului serveşte cafea, băuturi şi gustări uşoare,iar barul de lângă mare serveşte cocktailuri exotice.

Hotelul se află la doar 100 de metri de centrul oraşului, unde se găsesc magazine şi baruri. Personalul recepţiei poate facilita servicii de închirieri auto pentru a vizita obiective turistice precum celebra peşteră Petralona din Halkidiki, aflată la 60 km. La mică distanţă de mers pe jos de proprietate se găsesc magazine şi baruri. 

HOTEL-MARABOU